Zoom H6 - мобільний аудіорекордер

Zoom H6 - мобільний аудіорекордер

RSS
MuzikAntMuzikAnt
20 марта 2024

Після успішної моделі H4, компанія Zoom розширює свою лінійку аудіорекордерів з випуском флагманської шестиканальної моделі H6, що пропонує додаткові можливості.

Новинка, Zoom H6, як і інші пристрої цієї серії, підтримує запис з роздільною здатністю до 96 кГц/32 біт та обладнана чотирма комбінованими входами XLR/TRS з високоякісними мікрофонними підсилювачами Zoom та фантомним живленням +48 В. Крім того, пристрій оснащений вбудованим мік. яскравим кольоровим РК-дисплеєм та виходом 3.5 мм для навушників. Заявлено, що порт USB-C може використовуватися не тільки для живлення, але й для передачі звуку на комп'ютери та розумні пристрої, підключаючись як інтерфейс із шістьма входами та двома виходами.

Серед інших функцій: можливість встановлення на штатив для використання у стаціонарних умовах або над камерою через адаптер для запису на місці; функція аудіодескрипцій для користувачів з обмеженими можливостями зору; вбудований динамік; знімний мікрофонний модуль X/Y (за замовчуванням поставляється модуль XYH-6e, додатково доступні: SSH-6e та EXH-6e); роз'єм 3,5 мм для лінійного/мікрофонного входу з можливістю подачі живлення для петличних мікрофонів. Також пристрій оснащений подвійним АЦП та здатний записувати звук з максимальним рівнем звукового тиску до 135 дБ на SD-карту ємністю до 1 ТБ. Крім того, передбачена синхронізація з бездротовими пристроями через Bluetooth за допомогою адаптера BTA-1 та забезпечує до 10 годин автономної роботи від двох батарей типу АА або від постійного живлення через шину USB-C.

Zoom H6 Essential буде доступний для придбання у другій половині 2024 року за ціною близько 300 доларів.

MuzikAntMuzikAnt
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.