Найкращі мікрофони для подкастів для будь-якого рівня вмінь та бюджету

Найкращі мікрофони для подкастів для будь-якого рівня вмінь та бюджету

RSS
MuzikAntMuzikAnt
25 января 2024

Ось наш вичерпний посібник щодо найкращих мікрофонів для подкастів для будь-якого бюджету та рівня вмінь. Виберіть своє обладнання прямо тут!

Чому важливий хороший мікрофон для подкасту?

Може здатися очевидним, але це питання варто задати - чому взагалі треба вкладатися в хороший мікрофон для подкасту?

Незалежно від того, як ви записуєте, не можна заперечувати, що подкаст, записаний на якісному мікрофоні, набагато професійніший, ніж якісь монотонні балачки з дешевого гарнітурного мікрофону.

В кінцевому рахунку - це мікрофон захоплює ваш голос і перетворює його з фізичних звукових хвиль у цифрові біти та байти. Тож висновок очевидний - мікрофон для подкасту має бути гарної якості!

Який мікрофон вибирати: з роз'ємом XLR або USB?

XLR та USB просто вказують на тип кабелю, яким підключається мікрофон. Мікрофони з роз'ємом XLR вважаються більш професійними, але багато USB-мікрофонів на сьогоднішній день досить хороші, щоб змагатися з ними. Якщо ви купуєте мікрофон з роз'ємом XLR, вам знадобиться додаткове обладнання (таке як USB аудіоінтерфейс, мікшер або рекордер), щоб підключити його, тоді як USB-мікрофони працюють простіше. Деякі мікрофони для подкастів фактично роблять і те, і інше, тому ви можете мати краще з обох світів!

Динамічний чи конденсаторний мікрофон?

Терміни «Конденсаторний» і «Динамічний» вказують на два різні способи будови та функціонування мікрофонів. Обидва типи мікрофонів мають свої переваги та недоліки. Динамічні мікрофони часто більш міцні і можуть витримувати високі гучності без спотворень. Конденсаторні мікрофони, з іншого боку, часто здатні записувати більш чіткий і детальний звук. Проте це узагальненні висновки, і завжди є винятки.

Найкращі мікрофони для подкастів за будь-який бюджет та ціни

Ми розподілили вибір найкращих мікрофонів для подкастів за ціною, щоб спростити ваш вибір.

Бюджетні мікрофони для подкастів

Хороший мікрофон для подкастів може коштувати сотні доларів, але, на щастя, існує багато набагато більш доступних варіантів.

Нехай термін "бюджетний рівень" вас не лякає - ми рекомендуємо обладнання тільки хорошої якості! Ці мікрофони відносно недорогі та дуже легкі у встановленні, тому вони ідеально підходять для початківців. Проте є багато досвідчених подкастерів, які все ще використовують цей набір, навіть через роки.

Samson Q2U

-7%
Samson Q2U
Samson Q2U
6 012 грн.Цена:5 618 грн.
Осталась 1 шт.

Мікрофон, який ми часто рекомендуємо початківцям, - це Samson Q2U. Це дійсно універсальне створіння, оскільки має як XLR, так і USB. Він також значно підвищує якість в порівнянні з дешевим гарнітурним мікрофоном або внутрішнім мікрофоном вашого пристрою.

Подвійний вихід (XLR та USB) означає, що ви можете підключити його безпосередньо до комп'ютера через USB і записувати в Garageband або Audacity. Або використовуйте цей USB-мікрофон для ведення онлайн-дзвінків з віддаленими гостями.

Потім, на пізніших етапах вашого шляху, коли ви придбаєте аудіоінтерфейс або порядний цифровий рекордер, ви можете перейти на XLR.

Marshall Electronics MXL 990

-5%
Marshall Electronics MXL 990
Marshall Electronics MXL 990
3 861 грн.Цена:3 668 грн.
Нет в наличии
Повідомити про надходження
Ви отримаєте повідомлення про надходження товару
Рекомендація!

Не відкладайте покупку та скористайтесь знижкою 5% за промокодом BuyNow на покупку відповідної альтернативи.

Зателефонуйте нам! Дізнайтеся у менеджера про терміни поставки та доступні зараз варіанти.
Ваш E-Mail
Номер моб. телефона (SMS)
- обязательно к заполнению минимум одно из полей
Проверка...
Скидка
-5%
Marshall Electronics MXL 990 USB
Marshall Electronics MXL 990 USB
7 488 грн.Цена:7 114 грн.
В наличии
Скидка
-5%
Marshall Electronics MXL 990/991
Marshall Electronics MXL 990/991
5 148 грн.Цена:4 891 грн.
В наличии
Скидка
-5%
Marshall Electronics MXL 990/993
Marshall Electronics MXL 990/993
13 104 грн.Цена:12 449 грн.
В наличии

MXL990 це перший конденсаторний мікрофоном багатьох подкастерів початківців. Він має дуже хороше співвідношення ціни та якості приблизно і вартує своїх коштів. Навіть як конденсаторний мікрофон, він працює нормально в звичайному офісному приміщенні, не захоплюючи занадто багато звуків кімнати. Так що це хороший вибір, якщо у вас є достатньо тихий простір, і ви шукаєте багатий звук за доступною ціною.

Superlux E431U

Superlux E431U
Superlux E431U
Цена:4 725 грн.
В наличии

Rode Podmic

Скидка
-3%
Rode Podmic
Rode Podmic
5 000 грн.Цена:4 850 грн.
В наличии

Подкастери, які шукають відповідний мікрофон для відтворення звуку професійної якості в своїх роботах на YouTube та інших місцях, мають відмінний варіант - Rode PodMic. Цей економічний, стильний динамічний XLR-мікрофон спеціально налаштований для мови і мовлення.

Середньорівневі мікрофони для подкастів

Ці мікрофони мають все необхідне для подкастів з аудиторією від декількох тисяч до мільйонів слухачів. Вони також вписуються в звичний бюджет подкастера і забезпечують відмінну якість записів.

Audio-Technica AT2020USB-X

Есть видео
Скидка
-3%
Audio-Technica AT2020USB-X
Audio-Technica AT2020USB-X
6 258 грн.Цена:6 071 грн.
В наличии

Audio-Technica розширює свою лінійку мікрофонів з поданням оновленої версії популярної моделі AT2020USB+, представленої у вигляді USB-мікрофона Audio-Technica AT2020USB-X з інноваційним підключенням USB-C.

Цей USB-мікрофон забезпечує високу продуктивність завдяки вбудованому аналого-цифровому перетворювачу з роздільною здатністю 24 біта та частотою дискретизації 96 кГц. AT2020USB-X, що поставляється в комплекті зі зручною підставкою, підтримує не тільки традиційне підключення через USB-A, але і має функціональність USB-C для більш універсального використання.

Sennheiser Profile

Sennheiser Profile Base Set
Sennheiser Profile Base Set
Цена:5 549 грн.
В наличии
Есть видео
Sennheiser Profile Streaming Set
Sennheiser Profile Streaming Set
Цена:8 559 грн.
В наличии

Мікрофон Sennheiser Profile - відмінний варіант для тих, хто бажає ставити звук в мовленні на більш серйозному рівні, не витрачаючи грошей на професійне обладнання. Він виглядає і звучить чудово, управління інтуїтивно зрозуміле, а маленький розмір, хоч і дещо незручний час від часу, означає, що для нього не потрібно багато місця на столі.

Presonus Revelator

Скидка
-3%
Presonus REVELATOR
Presonus REVELATOR
4 370 грн.Цена:4 239 грн.
В наличии

Мікрофон Presonus Revelator - це мікрофон, побудований з урахуванням двох загальних проблем у подкастингу - шуму в фоні та еха. Це не виправдання покладатися на технологію для виправлення поганого звучання та погано підготовлених середовищ, але це чудовий запасний варіант, якщо вам складно знайти постійне місце для запису вашого шоу. Це не найдешевший варіант на ринку, з урахуванням його USB-підключення, проте його прості властивості звуку зроблять його привабливим варіантом для багатьох.

Преміальні мікрофони для подкастів

На цьому рівні ми розглядаємо мікрофони за серйозні гроші. Це мікрофони, які б не виглядали незвично у професійному студійному запису. Це, можливо, занадто для більшості подкастерів, навіть якщо ви мовите до мільйонів.

Rode Podcaster MKII

-3%
Rode Podcaster MKII
Rode Podcaster MKII
11 120 грн.Цена:10 787 грн.
В наличии

Rode Podcaster MKII - це динамічний USB-мікрофон, який поєднує в собі звук мовної якості з простотою підключення USB, що дає змогу записувати прямо на комп'ютер без необхідності в додатковому аудіоінтерфейсі.

Samson Q9U

Есть видео
Samson Q9U
Samson Q9U
Цена:12 349 грн.
Осталась 1 шт.

Ми говорили раніше про Samson Q2U. Новіший мікрофон на ринку - це Samson Q9U, який, як і Q2U, може використовуватися як у форматі USB, так і у форматі XLR. Q9U звучить краще, ніж  Q2U, але ж і коштує більше!

Marshall Electronics MXL OSPRO

Есть видео
Скидка
-5%
Marshall Electronics MXL OSPRO BW
Marshall Electronics MXL OSPRO BW
10 993 грн.Цена:10 444 грн.
В наличии

MXL OSPRO це комплект для високоякісних стрімів, подкастів, озвучування відео, прямих трансляцій і т.д.

Підсиліть свій комплект: навушники, аудіоінтерфейси та мікрофонні стійки

Мікрофони для подкастів не працюють в ізоляції, і ви можете використовувати різноманітні пристрої та обладнання для покращення їх роботи та свого комфорту.

Навушники є обов'язковим елементом для будь-якого подкастера. Вони використовуються для моніторингу записів, щоб ви могли чути точно те, що записується, на момент запису. Потім вони використовуються для редагування та виробництва аудіо. Перегляньте наш каталог щодо найкращих навушників для подкастів.

Якщо ви плануєте використовувати мікрофон з роз'ємом XLR, ви не зможете підключити XLR-кабель безпосередньо до комп'ютера. Замість цього ви можете придбати USB-аудіоінтерфейс, щоб зв'язати все разом, що дозволить вам мати більше можливостей та контролю. Залежно від моделі, ви можете підключити два або більше мікрофонів до вашого інтерфейсу, що робить їх ідеальними для запису гостей. Деякі з них навіть мають окремий роз'єм для навушників для кожного учасника.

Більшість мікрофонів для подкастів, згаданих тут, також будуть оптимальними при монтажі на стійку. Перегляньте наш каталог щодо найкращих стійок для мікрофонів, які пропонують найбільш гнучкі та професійні системи для монтажу мікрофонів і проведення подкастів.

мікрофони для подкастів топ 10, мікрофони для подкастів топ, мікрофони для подкастів купити, мікрофони для подкастів купити київ, мікрофони для стріму, мікрофони для стріму купити, мікрофони для блогерів, мікрофони для блогерів купити
MuzikAntMuzikAnt
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.