Надходження Nord. Новинки!

Надходження Nord. Новинки!

RSS
Маслов ПавлоМаслов Павло
25 сентября 2024

Вперше в Україні — нові сценічні фортепіано преміум класу Nord Grand 2 з новітньою трьохсенсорною молоточковою клавіатурою Kawai у вишуканому елегантному дизайні, значно вдосконалені, технологічно і функціонально.

Крім цього отримали повнооктавні інструменти з оновленої лінійки Nord Stage 4 88, які завдяки новим стандартам якості звучання вже встигли завоювати серця українських музикантів.

Приїхали також багатофункціональні синтезатори Nord Electro 6D 61, які поєднують у собі секкції електрооргана, фортепіано та семплерного модуля.

Також отримали чимало корисних аксесуарів: елегантні дерев’яні стійки Nord Wood Keyboard Stand V4, сумісні з усіма моделями Nord Grand, Nord Stage і Piano на 88 клавіш та легкі і зручні регульовані стійки Nord Keyboard Stand EX, а також металеві пюпітри Nord Music Stand v2 та блоки з трьох педалей Nord Triple Pedal 2 з плавними регуляторами і керованими користувачем функціями.

Окремо варто відмітити фірмові монітори для електропіано Nord Piano Monitor V2. Маємо також вибір спеціальних чохлів Nord Soft Case для різних моделей синтезаторів та електропіано на 73 та 88 клавіш.

До каталогу тут

Маслов ПавлоМаслов Павло
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.