Надходження ART

Надходження ART

RSS
Маслов ПавлоМаслов Павло
12 июня 2024

Приїхали популярні двохканальні пасивні та активні директ-бокси: бюджетні dPDB та dADB, а також професійні Dual ZDirect та Dual XDirect.

Крім цього маємо блоки гальванічної розв’язки та конвернери симетричних/несиметричних з’єднань, а також передпідсилювачі для вінілових програвачів, у тому числі й новинку — низькошумний Precision Phono Preamp з різними опціями та узгодженням вхідного опору.

Пропонуємо великий вибір підсилювачів для навушників та персональних моніторних систем, від компактних HeadAmp 4 та MYMonitorII до професійних 6-канальних рекових рішень HeadAmp 6 та Headamp VI PRO. Окремо звертаємо вашу увагу на чудову альтернативу безпровідним системам персонального моніторингу для багатьох музикантів, які не рухаються по сцені — новий напоясний стереопідсилювач для навушників HP-1, детальніше про нього читайте у нашому огляді.

Також приїхали рекові мікрофонні сплітери S8-3WAY та інсталяційні мікрофонні мікшери MX821S. Оновилась наявність і фірмових дистриб’юторів мережі живлення PB4x4 та PS4X4 PRO USB.

Маслов ПавлоМаслов Павло
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.
{* *}