Vandoren Carbon: нова серія лігатур

Vandoren Carbon: нова серія лігатур

RSS
MuzikAntMuzikAnt
22 апреля 2024

Представляємо нову серію лігатур преміум-класу з унікальним поєднанням легкості та міцності - Vandoren Carbon!



Ці лігатури преміум-класу виготовлені з вуглецевого волокна і розроблені та виготовлені у Франції майстрами компанії Vandoren, як відзнака столітнього ювілею компанії та її досягнень у світі інновацій. Завдяки вражаючій легкості, лігатури Vandoren Carbon ефективно підсилюють вібрацію тростини і забезпечують максимальну передачу акустичної енергії, уникнувши втрат через небажані коливання. Поєднання ретельного дизайну та вибраного матеріалу дозволяє лігатурі надійно утримувати тростину на мундштукові, не впливаючи на її звучання.

Основними характеристиками лігатур Vandoren Carbon є довговічність, міцність та надійність. З точки зору акустики, вони повністю усувають власний вплив і дозволяють тростині вібрувати природним чином. Результатом цього особливого дизайну моделі Carbon є:

  • Чистий спектр гармонік: насичений і однорідний у всіх регістрах;
  • Оптимальна звукова проекція;
  • Покращення атаки та артикуляції.

На сьогоднішній день, Vandoren Carbon є найлегшими серед твердих лігатур на ринку. Вони відрізняються надзвичайною міцністю та обладнані гвинтовим затиском з титану. Ця модель доступна у чотирьох варіантах, які стилізовані різним кольором гвинтового затискання.

Звертаємо вашу увагу на те, що лігатури Carbon сумісні виключно з мундштуками Vandoren.

MuzikAntMuzikAnt
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.