Розпродаж Sony DWZ-M50 та DWZ-M70

Розпродаж Sony DWZ-M50 та DWZ-M70

RSS
MuzikAntMuzikAnt
2 апреля 2024

Знижка 50% на вокальні радіосистеми Sony DWZ-M50 та DWZ-M70!


Професійні вокальні радіосистеми Sony DWZ-M50 та DWZ-M70 є чудовими інструментами для передачі голосу з високою якістю за допомогою цифрового безпровідного зв'язку у діапазоні 2,4 ГГц. Особливості обох моделей включають:

  • Ручний передавач: Оснащений висококласною динамічною капсулою, що дозволяє передавати голос з чіткістю та відмінною якістю звуку.
  • База-приймач: Має РК-дисплей для зручного контролю та налаштування, а також 5-смуговий графічний еквалайзер для настройки звуку під конкретні умови.
  • Індикатор батареї передавача: Дозволяє оперативно відслідковувати рівень заряду батареї, щоб уникнути переривання сеансу через розряджену батарею.
  • Модель DWZ-M70: Додатково оснащена вбудованим придушувачем зворотного мікрофонного зв'язку (Feedback Reducer), що допомагає уникнути неприємного гуркоту або вибухів звуку під час використання мікрофона.

Ці радіосистеми дозволяють професіоналам у галузі аудіо забезпечити чистий і чіткий звук під час виступів або записів, а також зменшують ризик виникнення перешкод чи зворотного зв'язку завдяки використанню цифрового безпровідного зв'язку.

Скидка
-5%
SONY Pro DWZ-M50
SONY Pro DWZ-M50
12 542 грн.Цена:11 915 грн.
В наличии
Скидка
-5%
SONY Pro DWZ-M70
SONY Pro DWZ-M70
16 474 грн.Цена:15 651 грн.
В наличии

MuzikAntMuzikAnt
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.