Roland презентує цифрові піаніно серії LX

Roland презентує цифрові піаніно серії LX

RSS
MuzikAntMuzikAnt
25 марта 2024

Серія LX від Roland представляє собою вражаюче поєднання класичного дизайну та передових цифрових технологій, що дозволяє гравцям насолоджуватися неперевершеним звуком і відчуттям гри. Враховуючи характеристики кожної моделі, LX-9, LX-6 і LX-5, компанія Roland створила різноманітний асортимент, що відповідає різним потребам і рівням вимог музикантів.

Унікальні характеристики кожної моделі, такі як подовжена клавіатура і інтегрована тактильна технологія у флагманській версії LX-9, демонструють стрімкий розвиток цифрових піаніно в напрямку створення ще більш натурального відчуття гри на клавішах. Технологія Piano Reality Modeling, запозичена з роялів серії GP, підкреслює відданість компанії Roland до створення найвищої якості звуку та відчуття, які можна знайти в цифрових інструментах.

Зусилля компанії Roland у сфері дослідження та розвитку дозволяють створювати цифрові піаніно, які не лише відтворюють звук акустичного фортепіано, але й відтворюють відчуття і взаємодію, яку гравці очікують від класичного інструменту.

MuzikAntMuzikAnt
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.