Shure SLXD3 – компактний цифровий бездротовий передавач для мікрофону

Shure SLXD3 – компактний цифровий бездротовий передавач для мікрофону

RSS
MuzikAntMuzikAnt
22 февраля 2024

Shure SLXD3 - це невеликий цифровий бездротовий передавач, призначений для використання з мікрофонами. Він є частиною лінійки бездротових систем SLX-D Digital Wireless від Shure і може використовуватися з різними приймачами, такими як SLXD4, SLXD4D та SLXD5.

Цей передавач має міцний металевий корпус та оснащений роз'ємом XLR з можливістю фіксації. Він також підтримує фантомне живлення (+12/+48 В), що робить його придатним для використання в умовах, які потребують надійної роботи на місці зйомки. Пристрій сумісний як з динамічними, так і конденсаторними мікрофонами, включаючи мікрофони-гармати для бездротового зв'язку.

Shure SLXD3 має функцію атенюації на -12 дБ і можливість посилення до +12 дБ, а також пропонує фільтр ВЧ на 150 Гц і дисплей OLED для зручності використання. Крім цього, він забезпечує динамічний діапазон 118 дБ і дозволяє вибирати радіочастотну потужність на рівні 1/10/30 мВт для збільшення дальності передачі або подолання перешкод.

Пристрій також підтримує передачу аудіо з роздільною здатністю 24 біт, має широку смугу налаштування в 44 МГц і забезпечує просте сполучення з приймачами через сканування та інфрачервону синхронізацію. Shure SLXD3 може працювати автономно до восьми годин від двох батарейок типу АА або від акумуляторної батареї Shure SB903.


MuzikAntMuzikAnt
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.