Nektar Panorama CS12 – контролер канальної лінійки/смуги

Nektar Panorama CS12 – контролер канальної лінійки/смуги

RSS
MuzikAntMuzikAnt
22 февраля 2024

Nektar випускає спеціалізований пристрій для використання з Apple Logic Pro. Nektar Panorama CS12 пропонує вбудовану інтеграцію з широким спектром плагінів та обіцяє полегшити робочий процес у популярному DAW-програмному забезпеченні завдяки тактильному управлінню. Користувачам не доведеться самостійно призначати параметри на елементи управління.

Пристрій Nektar Panorama CS12 оснащений моторизованим фейдером завдовжки 100 мм, що забезпечує точний контроль над вибраною доріжкою. Також є секція каналів мікшера з елементом управління панорамою, колір якого відповідає кольору каналу в Logic, а також індикатором рівня гучності та кнопками Arm, Solo, Mute та Select/Master.

Права сторона пристрою призначена для управління плагінами в Logic і включає 12 поворотних регуляторів з підсвічуванням RGB та чотири кнопки. Вертикальний ряд кнопок дозволяє вибирати плагіни для редагування, а також доступні сторінки Channel та Sends для керування до 12 ефектів Sends та інтелектуальні елементи керування Logic.

Згідно із заявою компанії, пристрій CS12 забезпечує підтримку всіх вбудованих плагінів Logic, а також багатьох сторонніх плагінів від Waves, Universal Audio, FabFilter та інших. TFT-дисплей відображає назви параметрів та їх значення з відповідним кодуванням кольорів, а користувачі також можуть використовувати ручне призначення параметрів у програмному забезпеченні Nektarine.

MuzikAntMuzikAnt
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.