Behringer D2 Podcast Pro – мікрофон для подкастерів, блогерів та стримерів

Behringer D2 Podcast Pro – мікрофон для подкастерів, блогерів та стримерів

RSS
MuzikAntMuzikAnt
22 февраля 2024

Behringer анонсувала вихід універсального мікрофона з великою діафрагмою, який призначений для широкого кола користувачів - Behringer D2 Podcast Pro: подкастерів, музикантів, блогерів і стримерів.

Цей мікрофон має кардіоїдну діаграму спрямованості, що забезпечує хорошу ізоляцію звуку та дозволяє зосередитись на джерелі звуку, мінімізуючи зовнішні перешкоди. Behringer D2 Podcast Pro оснащений портом USB, який забезпечує можливість запису аудіо у високій роздільній здатності до 24 біт/96 кГц, а також роз'ємом XLR, що дозволяє використовувати мікрофон як класичний аналоговий пристрій.

Мікрофон Behringer D2 Podcast Pro має 30-мм діафрагму, яка чудово передає як мову і вокал, так і звуки від підсилювачів та ударних інструментів, завдяки його максимальному вхідному рівню звукового тиску до 130 дБ.

Серед функцій мікрофона Behringer D2 Podcast Pro – кнопка відключення, індикатор рівня звуку, регулятор гучності, а також вихід (3.5 мм) для навушників для прямого моніторингу. У комплект поставки входять настільний штатив, амортизатор, вітрозахист та двометровий кабель USB-C, що робить його готовим до використання одразу після розпакування.

MuzikAntMuzikAnt
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.