Akai MPC Key 37 – автономний настільний синтезатор

Akai MPC Key 37 – автономний настільний синтезатор

RSS
MuzikAntMuzikAnt
22 февраля 2024

Akai представляє цифровий синтезатор у яскраво-червоному дизайні - Akai MPC Key 37.

Цей новий синтезатор обладнаний клавіатурою з 37 чутливих до сил натискання клавіш з функцією післяторкання. Крім цього, він має колеса висоти тону/модуляції та 16 RGB-педів. Новинка також оснащена семидюймовим мультисенсорним дисплеєм, аналогічним тому, що є на інших пристроях серії MPC, і чотирма енкодерами Q-Link.

Згідно із заявою, у синтезаторі Akai MPC Key 37 передбачено 2 ГБ оперативної пам'яті, а вбудована пам'ять становить 32 ГБ, що робить його гідним пристроєм для музичної творчості. Він також має зовнішні порти, такі як вхід/вихід MIDI, USB-A і USB-B, а також чотирма вихідними роз'ємами CV/Gate (TRS) для підключення до модульних систем та відправки сигналів CV.

На додаток до вищепереліченого, синтезатор Akai MPC Key 37 пропонує TRS стерео-вхід і вихід, роз'єм для навушників TRS, можливість підключення до трьох педалей (сустейн, експресія, що призначається) та підтримку бездротових з'єднань через Bluetooth та Wi-Fi для синхронізації з Ableton Link та управління мобільними додатками через Bluetooth MIDI.

MuzikAntMuzikAnt
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.