Надходження sE Electronics

Надходження sE Electronics

RSS
MuzikAntMuzikAnt
17 сентября 2023

Вперше в Україні — нещодавно анонсовані нові моделі мікрофонів sE Electronics!

По-перше, це бюджетний, але не менш якісний динамічний V2 SWITCH, універсальний вокальний та інструментальний мікрофон з вимикачем. Cуперкардіоїдна спрямованість, зручний вимикач, внутрішній вітрозахист, вбудований амортизаційний підвіс, міцний корпус та захисна решітка, позолочений роз'єм XLR — якість та надійність, за які ви так любите sE!

По-друге, це новий мікрофон граничного шару BL8 для бас-барабана та інших джерел з високим SPL. Напівкардіоїдна спрямованість, знаменитий конденсаторний капсуль sE8, безтрансформаторна схема, низькошумна електроніка класу A, широкий динамічний діапазон, плавна АЧХ, відмінні перехідні характеристики, перемикачі атенюатора, фільтру зрізу НЧ, прееквалізації — міцний, як танк, універсальний у застосуванні: для бас-барабана, акустичних фортепіано, реалістичного захоплення навколишньої атмосфери тощо.

Крім цього, звичайно ж, ми вкотре отримали великий асортимент мегапопулярних вокальних мікрофонів V7 (в тому числі ексклюзивно стилізований V7 Vintage Edition (https://seelectronics.com/limited-editions/) — знову у продажу!), а також кардіоїдні моделі V3.

Доступні у продажу всі три варіанти наборів інструментальних мікрофонів для барабанів V Pack Club та V Pack Venue, та V Pack Arena.

Приїхали малодіафрагмові “олівчики” sE7 та sE8 (у тому числі підібрані пари sE8 та sE8 Vintage Edition зі стереопланкою та кейсом у комплекті!). Також маємо студійний широкодіафрагмовий sE2300, бюджетний комплект X1 S Vocal Pack та акустичні екрани окремо.

Доступні й мікрофонні інлайн-підсилювачі за фірмовою технологією Dynamite DM1 та DM2, а також компактні ультрависокоімпедансні директ-бокси DM3.

MuzikAntMuzikAnt
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.