Roland E-X50 - універсальне цифрове піаніно

Roland E-X50 - універсальне цифрове піаніно

RSS
MuzikAntMuzikAnt
20 июня 2022

Компанія Roland анонсує клавішний інструмент, який підійде для домашнього та сценічного використання, поставляючись із великим набором звуків високої якості, функціями акомпанементу, бездротовим зв'язком Bluetooth 5.0 та іншими можливостями.

Новинка має 61-клавішну чутливу до швидкості натискання клавіатури, 256-голосну поліфонію, 689 вбудованих звуків (433 "звичайні" та 256 “GM2”), а також пропонує 300 пресетів, що включають такі жанри як класика, рок, поп-музика та електроніка. Зазначається, що користувачі зможуть додати та завантажити в E-X50 свої власні пресети завдяки програмному забезпеченню Style Converter або завантажити нові з Roland Cloud.

Крім іншого, аксесуар має вбудовані динаміки, можливість підключити мікрофон і використовувати ефекти для вокалу. Крім цього, пристрій оснащується режимом Auto Bass Chord для новачків (дозволяє запускати акорди з керуванням аранжуваннями одним/двома пальцями) та режимом Whole для досвідчених клавішників (глибше управління аранжуваннями з повними акордами для лівої руки). Заявлено, що функція автоакомпанементу дозволяє керувати цілим оркестром лівою рукою, водночас граючи правою.

Комутаційні можливості включають роз'єм для педалі сустейна, роз'єм для навушників, мікрофонний вхід, стереовиходи для підключення до зовнішньої звукової системи та два порти USB (один для підключення до ПК, другий для резервного копіювання налаштувань звуку та записів на USB-накопичувач).

Roland E-X50 буде доступним для покупки в липні або серпні 2022 року за ціною приблизно $450.

MuzikAntMuzikAnt
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.