Ми знову працюємо!

Ми знову працюємо!

RSS
MuzikAntMuzikAnt
3 апреля 2022

Музичний магазин MuzikAnt знову працює та радий вітати вас!

Наразі для замовлення доступний не весь асортимент товарів, так як, на превеликий жаль, склади деяких постачальників було зруйновано чи вони знаходяться в зоні бойових дій.

Після того як ви зробите замовлення, менеджер уточнить інформацію по наявності та актуальній ціні вибраного вами товару, та зв’яжеться з вами.

Важливо! Ціна на сайті може не відповідати дійсності, так як до війни ціни оновлювалися автоматично, а зараз не у всіх постачальників є така можливість. Тому просимо з розумінням поставитися до того, що менеджер може назвати вам іншу ціну.

----------------------------------------

Музыкальный магазин MuzikAnt снова работает и рад приветствовать вас!

Сейчас для заказа доступен не весь ассортимент товаров, так как, к сожалению, склады некоторых поставщиков были разрушены или находятся в зоне боевых действий.

После того как вы сделаете заказ, менеджер уточнит информацию по наличию и актуальной цене выбранного вами товара и свяжется с вами.

Важно! Цена на сайте может не соответствовать действительности, так как до войны цены обновлялись автоматически, а теперь не у всех поставщиков есть такая возможность. Поэтому просим с пониманием отнестись к тому, что менеджер может назвать вам другую цену.

MuzikAntMuzikAnt
0 комментариев
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.
ru